perjantai 7. kesäkuuta 2013

Lahjoja päiväkodinopettajille

Arvostan päiväkodin työntekijöitä todella paljon. Työ lasten parissa on paitsi palkitsevaa myös hyvin raskasta. Kasvattajien vastuu on suuri, heidän käsissään on lasten henki ja hyvinvointi. Kasvattajat tukevat lapsen kasvamista oikeaan suuntaan. Tiedän, että omien lapsieni kohdalla se ei ole ihan helpoin tehtävä. (Lapseni ovat tietenkin maailman ihanimmat, mutta molemmat ovat myös hyvin voimakastahtoisia.)
Minulle on tärkeää muistaa lasteni kasvattajia jouluisin ja keväisin. Pienillä lahjoilla haluan osoittaa kunnioitustani ja kiitostani siitä, että lapsestani pidetään hyvä huoli sinä aikana kun minä olen töissä.
Etsin lapseni opeille kirpputorilta kauniit lasilautaset. Niiden päälle asetin virkkaamani liinat. Olin tehnyt jokaiselle erilaisen ja lapseni sai päättää, mikä annetaan kenellekin. Liinan päälle laitoin kahvipussin ja teepaketin. Lopuksi käärin kaiken sellofaaniin ja solmin paketin pitsinauhalla. Kaiken kruunaa lapseni piirtämät lentokonekortit. Minusta lahjoista tuli aika kivoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti