maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kerttu Horila: Meistä naisista ja vähän miehistäkin

Rauman tämän kesän kulttuuritapaus on kaupungin oman taiteilijan, Kerttu Horilan retrospektiivinen näyttely Rauman taidemuseossa. Näyttelyssä on töitä neljältä eri vuosikymmeneltä. Töiden keskiössä on aina ihminen.  Kun astuu museoon, tuntuu kuin astuisi tarinaan. Yhtäkkiä on keskellä kertomusta, joka on samaan aikaan vieras ja tuttu. Taideteokset koskettavat, niissä on hurmaavaa huumoria, mutta myös surullisempia sävyjä. 

Oi mene tähän näyttelyyn, jos Raumalla liikut! Näyttely on avoinna 15.9. asti.Avajaisten kauneimmalla vieraalla oli tilaisuuteen sopiva kampaus.

3 kommenttia:

 1. Minulla on ollut sellainen haave, että pääsisin Raumalle tänä kesänä/syksynä. Katsotaan, toteutuuko se ja pääsisinkö tuonne näyttelyy. Luin tuosta jostain lehdestäkin, kiehtovia töitä. Tosiaan varmasti niin, että tuntuu kuin astuisi tarinaan.

  VastaaPoista
 2. Onpas erikoisia ja persoonallisia töitä. Täytyy piipahtaa Raumalla, kun länsirannikolle matkaan.

  VastaaPoista
 3. Kirjalijatar: Olen hyvin ylpeä kotikaupungistani ja jos vain haluat annan mielelläni vinkkejä siitä, mitä Raumalla voi tehdä. Tiedän, että osaisit kirjoittaa ja kuvittaa kaupungistani vielä ihmeellisemmän, mitä tämä on.

  Marianne: Arvatenkin edessä on Porin matka. Tervetuloa tänne Raumallekin!

  VastaaPoista