perjantai 5. heinäkuuta 2013

Rauman taidegraafikoiden kesäinen myyntinäyttely

 Rauman taidegraafikoiden myyntinäyttely avautui tänään vanhalla kansalaisopistolla. Vanha kansalaisopisto on torin ja kirkon välissä, Raumanjoen rannalla. Oli nostalgista mennä miehen kanssa avajaisiin tuohon tilaan, olemme nimittäin siellä nähneet toisemme ensimmäisen kerran viisitoista vuotta sitten.
 Taiteilija Anu Sukanen. Taustalla on Anun grafiikkaa tältä vuodelta. Ylemmässä kuvassa on Heli Väisäsen teos Seminaarisiskot. Alemmassa kuvassa (josta mies piti erityisesti) on teos, jonka nimi on Irti. Ottamani valokuvat eivät väärimaailmaltaan ja tarkuudeltaan tee oikeutta töille.

 Avajaisten jälkeen menimme perjantaipitsalle kahvila Soppiin. Vaikka olemme olleet vasta vuoden yhdessä, on meille muodostunut monia omia traditioita. joita noudatamme tunnollisesti. Sopin perjantaipitsa on niistä yksi. Ehkä se kertoo keski-ikäistymisestä. (Täytin eilen 36 vuotta.)

On ollut ihana perjantai-ilta avajaisten ja hyvän ruuan merkeissä. Edessä on viikonloppu kahden kesken. Silloin pitää ainakin luuhata kirpputoreilla. Se on myös yksi traditiomme. Taidegraafikoiden näyttelyyn kannattaa mennä. Tarjolla on paljon silmäniloa, mutta myös varsin kohtuuhintaista ostettavaa. Näyttely on avoinna ensi viikon sunnuntaihin saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti