tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

Minulle ja lapsilleni on vakiintunut jo melkein perinteeksi viettää vappua, juhannusta ja uutta vuotta erään ystäväperheen kanssa. Lapsemme eivät ole aivan samanikäisiä, mutta tulevat keskenään hyvin toimeen. Koska miehellä ja minulla on ollut osittain sama ystäväpiiri, tuntee tämä perhe meidät monen vuoden takaa. Uuden vuoden viettomme oli ihanan leppoisaa.
En voinut olla muistelematta sitä, miten viime uutena vuotena itkin särkynyttä sydäntäni tämän saman ystäväni keittiössä. Silloin itsehillintäni petti vain muutaman minuutin jälkeen siitä, kun olin lasteni kanssa saapunut hänen luokseen. En kauheasti pidä halaamisesta, mutta silloin tuntui hyvältä olla hänen halauksessaan ja rauhoittua.
Tänä vuonna oli myös halausten aika. Rakkaudentäyteisten, vapautuneiden ja iloisten halausten aika. Tultuamme kotiin, kiipustimme keskiyöllä talomme korkeimmalle parvekkeelle katsomaan raketteja. Meillä oli mukanamme kilistelylasit ja pommacia. Kuopuskin jaksoi valvoa ja skoolailla. Parvekkeella halasimme ryhmähalin ja nauroimme kuopuksen:"Ji-pii!"-huudoille. 
Minulla on tästä vuodesta hyvä ennakkoaavistus. <3

2 kommenttia:

 1. Onnellista uutta vuotta! Sinua on kyllä siunattu onnella roppakaupalla vuonna 2012. Se on hyvä, sillä monelle lähipiirini ihmisille mennyt vuosi on ollut harvinaisen kurja. Ihanaa, että sinä olet jakanut omaa ihanaasi meille lukijoille! On monenlaisia blogeja: tyylikkäitä, inspiroivia, kauniita, ajatuksia herättäviä, ärsyttäviä, teennäisiä... Kirja-ajatuksin on ehdottomasti kivoin! Tulethan tänne usein tänäkin vuonna?!

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta ja kiitos toivotuksista ja mukavasta kommentistasi! Ikävää, että viime vuosi on ollut läheisillesi kurja. Toivottavasti tämä vuosi olisi parempi!

  Vuosi 2012 alkoi näyttää minulle hyviä puoliaan puolivälissä ollessaan. Alkuvuosi oli kamala ja elämä oli sitä, että selviää päivästä toiseen. En välitä tällä hetkellä kirjoittaa siitä sen enempää.

  Ihan huoletonta elämä ei koskaan ole, mutta asiat jaksaa kohdata paremmin, kun saa rakastaa ja kun on voimakas kokemus siitä, että on rakastettu ja arvostettu sellaisena kuin on.

  Toivon ehtiväni tänne usein tänäkin vuonna, koska blogin pitäminen on minusta niin kivaa. Tulethan sinäkin tänne taas moikkaamaan?

  Tosiaankin, kaikkea hyvää alkaneelle vuodellesi!

  VastaaPoista